Specialistul casei tale!

Abonamente Mentenanță

Alex Total Maintenance > Abonamente Mentenanță
Alex Total Maintenance

Specialistul
Casei Tale

SC ALEX TOTAL MAINTENANCE SRL prestează servicii de mentenanță pe bază de abonament lunar sau cu plată la fiecare intervenție pentru următoarele categorii de clienți:
  • Persoane juridice
  • Persoane fizice
Abonamentul lunar sau plata la intervenție se pretează mai ales persoanelor plecate în străinătate sau persoanelor aflate la distanțe mari de locuința în cauză. Ne vom ocupa de întreținere locuintei: apartamment sau casa, plată impozite, inchirierea locuinței către terțe persoane, verificarea periodică a locuinței.

Valoarea abonamentului sau a serviciilor prestate se stabilește în funcție de durata de execuție, spațiul, echipamentele implicate, programul de lucru.

Nimic mai simplu! Sunați la 0752843847 și vom da curs solicitării dumnevoastră în cel mai scurt timp posibil. Oferim garanție la toate lucrările efectuate!
Oferim următoarele servicii complementare de mentenanță:
Efectuăm servicii de mentenanță în: sedii firme, clădiri birouri, magazine, clinici, cabinete medicale, spitale, gradinițe, școli, spații comerciale, depozite, fundații, instituții de stat, blocuri, ansambluri rezidențiale, etc. Prețurile pentru serviciile de mentenanță se stabilesc în funcție de suprafața spațiului, timpul de execuție, echipamente, numărul de intervenții, programul de lucru, istoricul de client.

Timp de execuție: 90-120 min.

Oferim servicii garantate de Experiență & Echipamente moderne, ghidați de valori:

Responsabilitate
0%
Profesionalism
0%
Promptitudine
0%
Seriozitate
0%
Calitate
0%